Coaches

Ronald Provoost

T: 06 – 55 78 63 52  |   E: ronald@dayone.nl  |  linkedin

Je kan mij niet gelukkiger maken dat bij een organisatie veranderingen tot stand zijn gekomen en dat klanten, medewerkers en belanghouders dit met hoge cijfers waarderen. Mijn inhoudelijke drive is om die informatie uit mensen te krijgen die echt bijdragen aan de beslissingen van mijn klanten. Hierbij is niet alleen de beheersing van onderzoekstechnieken vab belang, maar zeker ook de vertaalslag binnen organisaties zodat het echt tot verandering leidt. Het spreekt voor zich dat hierbij zowel rationele als emotionele componenten een rol spelen.

Om dit voor elkaar te krijgen breng ik meer dan 20 jaar ervaring als adviseur, maar ook als ondernemer en directeur mee. Ik heb onder andere mede met een compagnon USP Marketing Consultancy en BauInfoConsult opgericht. Ik heb veel ervaring in de corporatiesector de bouw- en vastgoedsector, zorgsector, overheid, welzijn en charitas.

Wilbert Lek

T: 06 – 39 14 03 57  |   E: wilbert@dayone.nl  |  linkedin

Mijn motto is ‘change your thougths and you can change anything’. Veranderingen beginnen dan ook wat mij betreft bij de mindset van mensen die ze moeten uitvoeren. Ik krijg een enorme kick als ik zie dat afdelingen en/of teams klantgerichtheid toepassen, door naar hun KLANTEN te luisteren en deze inzichten GERICHT gebruiken om verbeteringen door te voeren. Persoonlijk pak ik dit soort trajecten aan vanuit een scherpe analyse en een no-nonsense uitvoering. Doelgericht, effectief en zonder poespas, dat is waar ik in geloof en daarom vertrouw ik ook 100% op de aanpak van DayOne.

Wilbert heeft meer dan 20 jaar marketing- en sales ervaring in binnen- en buitenland, en is binnen ING verantwoordelijk geweest voor diverse klantgerichte veranderingsprocessen.

Rob Beltman

T: 06 – 24 24 53 85  |   E: rob@dayone.nl  |  linkedin

De moeilijkste versnelling is van nul naar één. Daar helpt Rob juist graag bij. Hij houdt ervan om te ont-moeten, ont-dekken en ont-organiseren! Muurtjes tussen klanten en bedrijven afbreken, vanuit heldere ambities verbinden en mensen ruimte geven om maximaal bij te dragen. 

Zijn kennis en ervaring op het vlak van klant relatie management (CRM), marketing en marktonderzoek maken hem een uitstekende coach van een klantgericht verandertraject. Rob’s stijl is een enthousiaste combinatie van scherpe analyse, strategisch advies en hands-on begeleiding en training.

Day One

Havenstraat 13b
3441 BH Woerden
06 - 55786352
info@dayone.nl